Drugi o nas


Sledijo objave in pričevanja naših uporabnikov. Če želite prispevati svoje mnenje vas prosimo, da nam ga posredujete preko kontaktnega obrazca.

Vsi zapisi so iz različnih internetnih forumov in naših strank.

Ni krpica, je gobica. Do sedaj so jo pri Nanosvet d.o.o. prodajali kot Nanobrisalko. Po mojih izkušnjah zelo dobro deluje. Na kruhomatu smo očistili 95% flekov, flomaster sem očistil s hrapave plastike, kar mi ni uspelo z alkoholom. Z zidu sem odstranil packe in začuda se ne pozna niti kje sem čistil. (Barva je Jupol) Se je pa na zidu gobica precej izrabila. Avto čistim samo s tem in redkokakšen flek ne gre dol. Ni 100% je pa zelo dobro. Slaba lastnost je, da se na hrapavih površinah izrablja.

Tudi jaz sem preizkusila gobico in moram priznati, da mi je zelo všeč. Odlično se z njo čisti vodni kamen v kopalnici (ne tisti, ki je star že nekaj let ampak tedenski), celo bolje kot z arfom in gobico. Super je tudi za čiščenje pohištva, saj je iz nekaterih starejših omar, ki so bež barve in večkrat čiščene, kar črno teklo. Tudi na avtomobilu so šli dol nekateri stari grehi ... pa še in še. Dobro je tudi, ker pri čiščenju z njo ni potrebno uporabljati čistil. Edina težava je, da se gobica izrablja, drugače pa vse pohvale.

Umazanijo s fug odlično očisti, žal pa sega plesen v globino fug, zato še vedno ostane sivina.

Tudi jaz sem preizkusila ta "čudež", kupila pa sem na AMZS, za inox korita, pipe ipd je zakon.

Naročila sem 2/10 preko neta, danes prejela in preizkusila na hitro najbolj trdovratne zadeve: kuli na bež usnjeni sedežni, flomaster na predalniku - 100% učinkovito.

Imam že staro kopalno kad in doslej mi je še z nobeno stvar ni uspelo očistit, tako, da bi bila kot nova, s tole gobico pa.Res pa je, da se gobica kar izrabi,ampak se pa splača, kad se sveti kot nova in tudi vsi tisti rumenkasti madeži so izginili.

Brez težav sem s stene v kuhinji samo z rahlimi gibi očistila kapljice rdečega vina, s pisalne mize pa čačke alkoholnega flumastra. Tudi svetlo rumena usnjena sedežna garnitura se je lepo očistila. Steklokeramično ploščo na štedilniku, pult, pipe, posodo iz nerjavečega jekla in ostale kovinske in porcelanske dele v stanovanju sedaj pobrišem samo z Wipe gobico in potem še s suho mikro fibro. Reklama suhe krpe iz mikro fibre sicer ne predvideva, se pa vse lepše sveti. Če nisem pobrisala s suho krpo, je ostala za Wipe gobico nekakšna siva apnenčasta koprena, ker imamo zelo trdo vodo. Pomila sem tudi okna po obnavljanju fasade. Prisušene kapljice barve so se odstranile brez težav. Še to: reklama odsvetuje pomivanje lakiranih površin. Povsem lahno, brez pritiskanja sem pomila lakirana bela vrata v kopalnici in se še vedno svetijo! Menim, da lak kemični izdelki bolj uničijo kot tale Wipe krpica!

WIPE IT Izdelki