WIPE IT izdelki

WIPE IT PRO

WIPE IT PRO je naša najboljša rešitev za vsako gospodinjstvo in profesionalnega WIPE IT uporabnika. To pakiranje nudi najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Dimenzije: 350mm x 110mm x 40mm
2 gobici

Več »Nakup »

WIPE IT Extra Power

WIPE IT EXTRA POWER je narejen s posebno tehniko, tako da omogoča čiščenje trdih in rahlo hrapavih površin. Ta posebna tehnika naredi naše gobice bolj trajne.
Idealna za čiščenje velikih in rahlo hrapavih površin, za katere so naše običajne gobice manj primerne. Tudi te so poceni, saj jih boste lahko rezali po potrebi in ne boste po nepotrebnem zavrgli niti najmanjšega koščka! Na ta način boste vašo gobico uporabili optimalno in ekonomično.

Dimenzije 210 mm x 110 mm x 20 mm
2 gobici

Več »Nakup »

WIPE IT XXL

WIPE IT XXL ima najugodnejšo ceno za gospodinjstvo. Pakiranje je zelo ekonomično, saj gobice lahko režemo na želeno, uporabi primerno, dimenzijo!

Dimenzije 210 mm x 110 mm x 20 mm

Več »Nakup »

WIPE IT PADS

WIPE IT PADS vsebuje 10 priročnih pred-narezanih gobic. Preprosto odtrgajte gobico in že ste pripravljeni za čiščenje. Majhna, praktična, in tako priročna, da jo lahko imate vedno pri roki.

Dimenzije 50 mm x 50 mm x 25 mm
10 gobic

Več »Nakup »

WIPE IT DUO

Krpa WIPE IT DUO je enkraten izdelek z izrednimi čistilnimi in sušilnimi lastnostmi v primerjavi z običajnimi krpami iz mikrovlaken ali viskoze. Narejena je iz mikrovlaken, ki so mešanica poliestra in polyamida, ki so koagulirana z poliuretanom nove generacije, ki daje izdelku enkratne lastnosti.

Več »Nakup »

Krpa Mikrofilament

Mikrofilament je vlakno, ki je do 100x tanjše od človeškega lasu in 5-10x tanjše od običajnih mikrovlaken in zato najbolje ujame prah in ostalo umazanijo. Odlikuje jo velika vpojnost ter trajnost.

Več »Nakup »

Cistilo Solution

Razmaščevalec WIPE IT Solution je supermočno, dišeče, vsestransko čistilo. Solution ni strupen, je nežen za roke in okolju prijazen. To vsestransko čistilo ima ogromno možnosti uporabe in ga lahko brez skrbi uporabljamo za čiščenje vseh vrst površin.

Več »Nakup »