WIPE IT XXL

WIPE IT XXL

WIPE IT XXL ima najugodnejšo ceno za gospodinjstvo. Pakiranje je zelo ekonomično, saj gobice lahko režemo na želeno, uporabi primerno, dimenzijo!

Dimenzije 210 mm x 110 mm x 20 mm

Cena: 3,05€

NAKUP

Podrobnosti o izdelku

WIPE IT je najlažji način, za čiščenje hiše brez uporabe čistil, samo z vodo. Odličen je za odstranjevanje ostankov mila v kopalnici, čiščenje vrtnega pohištva, športnih obuval in usnja. Odstranjuje obrabnine, madeže, ostanke mila, ¸¸katran, trajne markerje, flomastre z zidov, marmorja, keramičnih ploščic, kopalnic, ogledal, linoleja, lesa itd.! Najbolj učinkovit je na trdih in gladkih površinah.

WIPE IT je najenostavnejši način za čiščenje avtomobila brez uporabe čistil, samo z vodo. WIPE IT je idealen za popolno čiščenje. Odstranjuje ostanke insektov, katrana, prenesene barve s karoserije, v notranjosti pa se uporablja za čiščenje armaturne plošče in bočnih stranic. Izvrsten je za doseganje visokega sijaja na kromiranih površinah. Prav tako je odličen za uporabo na čolnih, motornih kolesih in drugih vozilih.

WIPE IT je prav tako najenostavnejši način za čiščenje pisarniških prostorov. Idealen je za čiščenje raznih delovnih površin, pultov in usnja. Odlično odstranjuje trajne flomastre. Idealen je za odstranjevanje umazanije iz pisarniške opreme, računalnikov, faksov, telefonov, zidov in še mnogo več!

Uporaba

1. Preprosto navlažite WIPE IT in ga nežno stisnite, da odstranite odvečno vodo.

2. Z WIPE IT-om nežno drgnite po površini, dokler madeža ne odstranite. Lahko ga uporabljate na vseh površinah. WIPE IT lahko razrežete na manjše koščke kakršnihkoli oblik, s katerimi lahko očistite težko dostopne površine.